Eslövs Marknad

Var på marknaden i Eslöv idag. Hittade lite till mig själv, en rosa väska så alla saker är flyttade till den. Hittade även 2 fat till badrummet till tvålen 🙂 Så jag är rätt nöjd, lite tufft var de men de gick. Hade Stephan och Emilia med idag. Ulrica och isacc ville joina vid halv 1 så vi gick en runda till med dom innan vi frös av allt hagel och regn som kom. Så in på coop och fikade, fick då sms om att en annan vännina med sina barn skulle komma så iväg till dom när de andra skulle med bussen till Marieholm. En runda där, snacka lite och så.
Sen bar de hemåt och ser när jag väl kommer hem och kommer ut på balkongen att en blomma hade vält… Jord överallt! Pippi har lekt kanske? Ja, jag vet inte… Var måttligt road av de.
Såg på klockan att den var mer än jag trodde så orkade inte ställa mig för att laga riktig middag så jag gjorde knäcke smörgås med ost och gurka på med 1 kopp tee. De fick räcka då en kebabtalltik tidigare idag var rätt mäktig 😉
De är marknads helg så denna helg ska jag ha de skoj och unna mig saker. Känner att de behövs efter detta tuffa år som varit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s