År 2015

Tanken att börja blogga igen börjar smått komma då de händer en hel del. Ibland behöver man ventilera av sig någonstans och man kan ju inte skriva vad som helst på facebook.

I början på året började jag få små ångest attacker till och från jobb. Ignonerade de för jag visste vad som skulle ske om jag sa något, tänkte för mig själv att de är ju bara just då och jag kan hantera de. Men efter många motgångar med arbetslivet, hemmafronten så gick de inte längre. Allt började när jag inte fick vara kvar på ICA, blev arg och besviken men förstod varför. Fick en ny plats, trivdes inte så där jättebra, rörigt på hyllorna, systemet med hur allt skulle skötas mm. Men tog de till mig och gjorde de bästa av de, lyckades komma in i de lite smått även om man blev frustrerad lite då och då. Efter 1 månad så fick man höra att de kan inte heller, så svårt att smälta att man ger 200% på varje plats men får nobben hela tiden. Redan i Februari kände jag att jag inte orkar ge mer. Men vi gör ett försök till sa dom bara… Fick då ett par dagar (1 vecka kanske) senare veta att de finns en plats i Lund. Intervjun gick bra, de verkade gå med på allt men jag kände att jag orkar inte med denna osäkerhet hela tiden. Då sa huvudet stopp. Började sova dåligt, äta sämre än på länge. Fick ångest, nedstämd och allt. Så de slutade med att jag inte kunde jobba. Gjorde ett par försök att återgå men de gick bara inte.
Så nu väntar man på hur vi ska gå vidare, arbetsmarknaden är verkligen hård och de klarar jag inte i längden.

Så min tanke är att försöka börja blogga, får se hur de går. Mycket hänger på hur många som kommer läsa bloggen i slutändan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s