utan internet

vi blev av med internet den 27e augusti… det var ett jätte åskoväder på morgonen vid 7-tiden… sen dagen därpå kl 20:30 kommer det en blixt och sen en sådan knall så allt vibrerar. Emilia reagerade inte på de alls så jag är nöjd =)

Vi har inte gjort så mycket under tiden utan internet, varit ute en del och myst massor. Sen och andra sidan, man har knappt tid längre för datorn, det är bara på kvällen (nästan) och då vill man ju inte sitta vid datorn kanske utan se en film eller bara mysa.

Vi hade namngivning igår den 24e september. Det var supertrevligt och så mycket gott de fanns. En smörgåstårta från gästgiveriet här i Marieholm och en tårta från Cafet i Eslöv. Tog bilder på de, får se om jag hinner lägga upp bilderna i veckan som kommer. Har lite att göra som vanligt! 🙂 Det var så trevligt på namngivningen, så fina saker hon fick. Hon fick en fin ask av sin farbror Micke med familj, den ska tas med till guldsmedjan och graveras, hoppas de inte tar för mycket för att göra de för det hade varit snyggt. Sen fick hon en lyckopenning av mormor så den ligger i asken. En liten tygbok som prasslar av morfar och Eva, en body utav ”moster” Sara som hon har tryckt en häst på och dottras namn på 🙂 Jättefin är den! Ett par fårskinns tofflor av morfar och Eva. Sen lite pengar som sitter på hennes konto som hon kan ha när hon blir större.

Hon växer och mår bra, hon är en nöjd och glad bebis 🙂 Vi har testat nu sen senaste bvc besöket att utesluta mjölk i dieten… Tyvärr så tål inte lillflickan mjölk så vi ska fortsätta utan och ta kalcium tillskott. Orkar inte testa om det är laktos eller protinet hon reagerar på. Hon blir så dålig i magen och tills man fått rätt på de igen är inge skoj för oss alla. Hon blir så lös så det finns risk för uttorkning =/

Nej, nu ska jag gå och joina tösen i sängen… det var en tuff natt och morgon för mamma. Somnade 23, vaknade 02:00, sov sen till 04:30 och tyckte inte det var lönt att somna om då mamma skulle upp 05:30 för att resa. Var vaken till 06:45 och fick då sova 1 timme. Sen var vi inne i stan lite så det blev ingen sovamiddag alls. Så kl 19:30 gav kroppen upp och jag gick och la mig. Vaknade för någon halv timme sen men pallar inte vara uppe mer.

Nattis på er 🙂

Jag fick ett samtal i början på månaden… Jag säger bara en sak: HAHA! In your face! Du trodde du skulle lyckas med de eller? HAHA! Skulle inte tro de. Säger inget mer än de…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s