Äntligen!

Äntligen är hon här! Våran lilla dotter har äntligen kommit till världen! Det har varit så mycket sista tiden att jag inte har haft tid att uppdatera precis när hon kom. Här kommer lite om hur de gick:

Den 2e Augusti märkte jag att rörelserna hade avtagit avsevärt mycket de senaste dagarna och tänkte att jag får väl ringa då efter att konsulterat med syster Fia och sambo. Ringde och fick komma in på en kontroll. De kollade hjärtljuden, det såg fint ut. Sen görs ett ultraljud för att se hur fostervattnet ser ut eller andra avvikelser som inte ett ctg kan känna av. Läkaren såg inte så glad ut, funderade mycket och tog tid på sig… Något var galet, det kände jag på mig. Han sa sen efteråt att det var för lite fostervatten kvar och att jag bör gå till specialistmödravården imorgon bitti (den 3e Augusti) för en dubbelkoll. Åkte in igen dagen efter för att kolla, då hade vattnet stigit till normalt igen, hjärtljuden såg fint ut men fortfarande lite rörelser. De gjorde ett ultraljud för att se vatten och kolla syresättning mm. Efter de fick de sätta ctg där jag skulle klicka när jag kände rörelser, kände inga under 40min 😦 Efteråt valde att göra en hinnsvepning,… AAAAJJJJ säger jag bara, der gjorde ont. Fick vänta kvar medans läkaren skuller rådfråga sin överläkare. Hon kom tillbaka med nyheten att jag skulle sättas igång idag! Jag hade då passerat BF och allt såg bra ut förutom rörelserna så jag var en bra kandidat då. Gick ner till förlossningen och fick rum 1. De satte igång mig 15:30 (kom dit ca 14:00) 16:30 gick vattnet. Sen gick det undan, fort fort fort. 00:31 den 4:e Augusti valde hon att titta ut med en väldig fart 🙂 Mer detaljerat blir de inte, ni får fråga mig privat i så fall 🙂

Jag är så lycklig som har fått en dotter! Känns som att mitt liv började när hon kom till oss. Älskar dig så mycket, våran underbara dotter. Helt underbart att du kom till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s