Kajsa

Jag har haft Såååååå mycket att göra senaste dagarna så det är inte klokt. Mycket på jobb, magvärk – Indianveckan som en säger 🙂

Så till titelns namn då. I helgen som var så tog jag beslut om att inte köpa Vallmo som det var tänkt, fick inte ihop pengarna till henne. Så jag kollade runt på blocket och hittade då en kattunge, 3-färgad, men när jag ringde så var hon såld. Så jag letade upp en annan, hittade då Kajsa och blev mycket förtjust i henne. Ringde och frågade ägaren om hon var kvar och det var hon. Bokade in oss och ställde in oss på att hon skulle få komma hem till oss samma dag och det var i Måndags. Hon anpassade sig väldigt snabbt, det tog 15min sen var hon hemma stad. Kelen, spann, åt och gick på lådan. Hon har varit lite dålig i magen sen hon kom men det är nog omställning, annan mat, stress osv. Så jag ger några dagar till, man ska vara lite försiktig samtidigt som man ska avvakta, kattungar torkar lätt ut. Hon är bara lite mager så hon får lite extra mat just nu, inte för mycket… Maten var dyrare än Kims mat =/

Ikväll fick hon sig en dusch, inte poppis kan jag meddela men nu luktar hon gott och är ren. Ska vaccinera henne i Januari/Februari så att det blir samtidigt som Kim, fast jag skulle vilja vaccinera om Kim på något vis utan att han går ovaccinerad, inte så lätt men jag ska kolla de med veterinären sen.

Så nu har man blivit med kattunge, det är som att ha en bebis, helt underbart =) Hon är inte en skrikig katt, men väldigt kelen och ska ha mycket närhet. Hon domninerar sängen vad vi har märkt, Kim får inte vara i sängen alls och det känns lite konstigt. Man är så van vid att han kommer på sekunden när vi ska sova.

Det finns bilder på henne, ska lägga in dom så fort jag har ork och tid. Är du vän med min sambo på Facebook så kan du se på bilderna där så länge, det är iaf 2 bilder på henne.

Nu ska jag fixa vidare här, tvättar och har mig innan vi ska sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s