Nyår

Nytt år… 2007… ojdå, jag menar 2008 *flin* året har väl börjat hyfsat. vi fick beked om ersättning för de vi förlorade i branden. 11400kr får vi. Inte mycket men alltid något, bättre än inget eller hur? vi har nu planerat en hel del så fort man fått tid över om vad vad som måste köpas in i första hand. Det har inte varit lätt alls, iom att vi inte fick så mycket så måste vissa saker prioteras så det viktigaste köps in. en vettigare cykel till mig har prioterats, men den kommer inte att kosta mycket. har kollat runt och har hittat en bra cykel, ska visa bild om jag hittar en och om jag får den, inte säkert de har en i laget osv. Sen har vi prioterat en overall till simon, han börjar bli mer stel nu så den ska beställas på fredag. Ska ta lite mått på han imorgon så jag vet vilken storlek han ska ha, de hade lite annorlunda storleksguide på deras sida. Deras sida är den banner jag lagt upp nu ikväll, titta gärna där 🙂 hyfsat bra priser enligt mig då 🙂 sen är de lite kläder till stephan. jag har så jag klarar mig. Köpte lite nytt på mellandagsrean i förra veckan =) fick även en tröja av mormor när vi träffades. hon hatar mig =/ hon pratade inte alls lika mycket med mig som med fia bla. sak samma, jag klarar mig 🙂 jag har morfar. Får hoppas att hans behandling har hjälpt, men det vet vi till sommaren =/

Återhämtningen sen branden har gått sakta, men jag känner mig nog hyfsat stabil. Kan nog tacka hundshop för de, hade jag inte kunnat åka dit 3 dagar i veckan hade jag nog inte återhämtat mig så pass bra som jag gjort. Jobbade min sista dag där idag, tror de känns bäst. Ska börja på en ny plats den 8:e Januari 🙂 Jag kommer att vara på servicehemmet här i området =) Vi ska nog få det mysigt jag och pensionärerna. Vi ska fika, prata lite, promenera för dom som orkar och vill, spela bingo mm.

Nyårsafton gick väl bättre för kissarna än vad vi hade beräknat. De är inte riktigt stabila sen branden men de gömmde inte sig så som de brukar, Kim tom tittade lite på fyverkerierna. Simon… ja, han gillade inte de riktigt som han brukar så han ska nog få lite lugnande till nästa år så det inte blir så jobbigt för honom. Mammas vovve Hedde som är lite yngre än Simon, ca 5år gammal klarade de knappt. Hon skällde hej vilt och flämtade så häftigt så mamma ska låta henne få sova igenom nyårsafton. Lugnande har nog ingen effekt trodde mamma på henne. Vi får se hur hon gör för hon bor kanske inte kvar där hon bor nu utan det är kanske lite lugnare på nästa ställe. Simon reagerade kanske mer iår för det var ordentliga smällar iår, det var inte så mycket knallar förra året och innan dess vad jag kan minnas. Eller så tyckte Simon det gick bra ändå just då.

Jag ger Maya och Hasse en riktigt stor kram. Ni hjälpte oss samma dag och dagen efter. Det är guld värt ska ni veta!

Kram på er alla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s